Måndag

Idag har det varit ganska chill i skolan. Slutade vid 1 och sen drog jag, Amanda och Hanna till stan. Där gick vi på stan och flummade runt och tog en fika. Jag tog bilder, men min mobil verkar ha stora problem så jag har dom inte på datorn.. Kanske funkar i morgon..

Nu ska jag till mina sötisar Leon och Lisa och sen vidare till den bästa!

tjingeling!



Höst!!!

Det är seriört höst nu! Idag va jag så jävla nära att gå in i gallerian och köpa mig vantar när jag och bruden va på stan. Den här dagen har man ju nästan hackat tänder, och det är augusti!?
Förra året kommer jag ihåg att jag gick till skolan i bara linne och shorts, idag gick jag i Jens, linne, tröja och skinnjacka och höll på att frysa ihjäl, helt sjukt!

Solbrännan ska vi inte tala om, jag mår dåligt över att se bilder från början av sommaren:( Här får ni en bild som man ser ganska bra på iaf..



Är det sjukt eller är det sjukt?

Allt är borta nu och det va kanske 3,4 veckor sen..

Nejni, nu ska jag krypa i mina mjukiskläder och värma upp mig med mat. Sen blir det lina!


18 års party!

Igår var jag på 18 års party på hugos. David, Dejan och John slog ihop deras födelsedagsfester och hyrde krogen (Texas). Det va trevligt tills vissa personer måste börja tjaffsa och bråka, men om de vill roa sig med det så upp till dom. Okej nu lät det som att jag vart i värsta bråket men så va det inte och jag va knapt inblandad:P

Vi var iaf hon Hanna innan på förfest, vi var väl ett tiotal tjejer son satt på Hannas balle och hade mys. Jag hade inte med mig kamran viket va synd. Men jag tror att några andra lägger upp bilder som jag kan sno;)

 

Puss!


Stockhölm..

Nått som jag inte har lagt upp här i blogg är att jag och Martin va i stockholm över en helg. På fredagen låg vi bara i lägenheten och kollade film och tjockade oss, eftersom att vi kom fram så sent. Sen på lördagen så drog vi till Gröna lund och hade myspys och jag tvingade upp martin i tilt (fritt fall) Som han aldrig hade åkt innan, hehe.
Sen på kvällen åkte vi och hälsade på Robin och Nicklas (Nicklas är hans farbror) och blev bjudna på middag.
På söndagen gick vi på stan och strosade runt och sen åkte vi hem:)



På båten över till Grönalund




Jag får tacka Martin för den här fina bilden, eftersom att han töntade sig bakom kamsak så att jag skulle börja asgarva;)


Jag beställde min favoritmat!


Martin tyckte att han hittade en passande plats till mig..



Mupparna;)

Ärr?

Jag tänker minst 5 gånger om dagen på mitt ärr som jag har på magen efter att jag opererade blindtarmen. Jag gjode det för ungefär tre månader sen. Hoppas verkligen att det inte kommer synas mycket, för det gör det verkligen nu. Ni kan få se en bild på det någon gång.
Något som är konstigt är att jag inte har fått tillbaka känseln i magen än..?

Får ta att kolla upp det där på vårdcentralen någon dag.



Bild från sjukhuset..

Körskolan

Just nu kunde jag legat i min sköna säng och drömt härliga drömmar. Men icke, jag ska till körskolan och ha två lektioner på raken. Kul, men jobbigt:)

Nu blir det frulle sen ska jag försöka köra upp Martin från sängen så att han kan skjutsa mig!

Puss

Fransk manikyr

Det är exakt vad jag har gjort och jag vart jättenöjd. Man vill ju gärna fixa till sig lite extra när skolan ska börja. Det var inte allt farligt dyrt och fick ett super resultat, det gillas!

Här får ni en bild på hur dom vart:



Man fick välja vilken motiv man ville ha eller inget alls, så jag valde en döskalle på varje ringfinger. Gulligt va?

Nu ska jag hem till min älskade plutt och laga mat och kolla film. Puss!


Me like!

Nu har jag kommit hem och jag har haft det jättebra i Kumla och Örebro. När jag va i Örebro så hittade jag mig lite saker, vilken alltid är lika roligt:)



Linne #1



Linne #2

Väska



Och till sist en parfym för att ha i väskan!


Busfrö!

Kom på att jag hade lite bilder från när Leon va här. Jag hinner allt lägga upp dom innan jag drar iväg:)


Här kommer min lilla sötnos:







Japp, jag är en bra faster, jag lär honom allt jag kan;)


10 månader!

Ja igår hade jag och martin 10 månader så det fick firas med en mysig tacokväll. Vi kollade på Wallander vittnet och hade allmänt mysigt. Senare drog vi ut och åkte lite och träffade lite trevligt folk:)

Idag ska jag till Örebro med Lina, vi ska sova hos mia tills på tisdag, så det blir nog ingen uppdatering innan dess.. Men ni mår ja det så bra! puss



Myspys med min baby!

Fusk bränna..




Här har ni lite bilder fårn när jag va hos Lina på filmmys idag, vi tog varsit täcke och kollade på Wallander! Efter det gick vi ner och solade en sväng, vad ska man göra när den svenska sommaren ser ut som det gör? Man får helt enkelt fixa lite fuskbränna innan skolan börjar!



Nu ska jag vara med min lilla plutt Leon (brors barn). Jag tror att han ville kolla på pippi på rymmen, trevligt trevligt:)

Puss!


Eniro, vad har dom att skriva om mig?

Min fråga: Vem är OliviaWalfridsson.blogg.se?

Svar: Hejsan! Olivia som ar blogg är en tjej som verkar pigg och glad. Hon har en pojkvän som heter Martin som kör lastbil. Ha en trevlig dag önskar Eniro

Haha där ser man, dom har svar på nästan allt iaf;)




Nu ska jag dra och kolla massa film med lina:) PS. jag ska bli bättre på uppdatering!

Puss/ Olivia

Just nu..

Jag har inte jobbat idag, för jag missade bussen och då tyckte jag att jag va värd en ledig dag och gick hem och sov igen. Mycket skönt!

Men just nu ligger jag i soffan med mitt stora täcke och är precis nyduschad. Jag har precis fixat mig varm o´boy och ska ligga och kolla på Anastsia. Jag tyckte att den filmen va så himla bra när jag va liten, inte så konstigt eftersom att hon är en prinsessa. Vilket är en liten flickas största dröm!

Min nalle phu mugg kommer jag aldrig slänga, kommer ihåg hur mycket jag fick tjata på mamma för att jag skulle få den. Jag va väl runt 6-7 år då=)


RSS 2.0