Dags för skola!





Älskar min söta mössa!

Frågelista



Tänkte göra en frågelista eftersom att jag är sååå upptagen med att göra massa grejer;)


Vad tänker du göra efter skolan?
Jobba över sommaren, sen är jag jävligt sugen på att dra ut och resa. Kanske jobba utomlands och bo där ett tag? Eller jobba i Norge och käna jävligt mycket pengar, sen leva livet? Eller om jag flyttar till Stockholm och försöker komma in på polishögskolan. Men det får nog bli efter "leva livet" ;)

Vad vill du göra just nu?
Äta. Är ni förvånade? Sen vill jag dra och sola, vill bli brun!!:)

Nämn en fobi.
Skyltdockor! Helt seriöst, hur äckliga är dom inte? De sitter där helt stilla, men så fort jag vänder ryggen till så känns det som att dom rör sig eller ska röra MIG! Helt sjukt, men jag tar gärna en omväg i klädaffärerna för att slippa dom!

Vad ser du mest fram emot?
Just nu.. får det bli studentkryssningen. För det är den som ligger närmast på schemat, det ska bli riktigt kul att festa med min underbara klass i ett dygn!


Puss på er!

TELL THE WORLD IM COMMING HOME


Grillning på G



Igår fick jag ett sms av lina på morgonen och frågade om jag skulle följa me ut och grilla. Så vi drog och grilla på morgonen och på kvällen vart det film med chips, dipp och marängsviss. Tocka som vanligt då:)

Mysig dag!


vi lever bara en gång, right?

Förlåt nu ligger jag väldigt mycket efter här, men jag har inte glömt bort att ta bilder så ni får se tillbaka lite i vad jag har gjort;)

I onsdags va vi i en kompis lägenhet och förfestade lite. Vi körde bland annat ölspelet, jag fick dricka ett glas om innehöll cider, rödvin, vitt vin och öl blandat. Ja, jag kan säga att jag va nära på att spy;)
Efter förkröket drog vi vidare till krogen. De va riktigt kul! Jag stod och hjälpte till och hänga in jackorna (fråga mig inte varför) och så bjöd vi på bugg vid baren (fråga inte varför) hahah. Dagen efter va det en sån där dag då man ville sjunka under jorden. Men va fan vi lever bara en gång, right?:)


Förfest!?



Jag va praktikanten i garderoben med albin;)

Och här va vi så bakis, som fan;)

glajjer och klänning

Här får ni några snygga bilder på våran seriösa jakt efter kläder;) Jag kände att det va helt rätt och slog till på både glajjer och klänning!;) haha

Fika på Ströget!


Hahaha, jag hittade min nya look!.. gammal kärring:)


Hanna hittade sin ;)



Pöss!

då blir pannbandet perfa!

Yes idag gick jag med Becca och Hanna. Så hittade jag ett pannband och en höst jacka! Vi ska förmodligen dra och åka skidor om ett tag, då blir pannbandet perfa:)
Sen bokade jag en frisör tid till morgon, hatar utväxt!





Nu ska jag äta, puss på er!


För några snyggingar!



Såhär såg det ut framför big brother med tjejerna i söndags! Tycker inte ni att det är för många gamlingar och för några snyggingar iår?

Snart blir det stan och fika med härliga brudar. Så nu måste jag lägga i en högre växel om jag ska hinna med bussen:) Ha en bra dag! pusss

leather gloves



Köpt nya skinnhandskar nu i veckan. Snyggt med nitarna vi handleden:)

Fy på mig!

Igår kom brorsan och dom här små gullungarna! Det va  som vanilgt hur mysigt som helst! Men sen surade Leon ihop och skrek "pappa kooooom!" när brorsan kom sa Leon "Olivia är jättedum, hon knuffar på mig, hon brukar alltid göra det!" hahaha, fyy på mig;)




Begravning för våran Daniel

Idag var begravningen för min kusin som bara vart 21 år gammal!







Sista gånger jag mötte Daniel sa han "ha det så bra Olivia, vi ses!" och det känns tungt att det inte kommer bli så..

Du kommer alltid finnas i våra hjärtan! <3




Moa och Love



Snart kommer Moa och Love hit, älsar´t!

Nails



Jag är så jäkla sugen på att fixa mina naglar igen.. funderar på att göra det efter praktiken! Ser mycker snyggare och fräschare ut. Vart jättenöjd förra gången, så blir nog samma ställe den här gången:) Men sen vill jag ju färga håret också.. kan jag inte få vinna på en trisslott så att jag kan åka utomlands och få lite bränna också nu när vi är igång? haha.

Puss och godnatt på er!
Nu får det vara slut på alla <3 dag:)

Invincible

Snart kommer mina älsklingar leon och lisa!:)
Här får ni en skön låt som ni kan lyssna på om ni inte har nått bättre för er;)
Sen får ni en bild från sommaren och på mitt långa hår.. Saknar det! För övrigt vet jag inte vad jag gör för min;)

Man får drömma om sommaren!

Jag fick stanna hemma idag.. jag fick ont i huvudet och började må illa! Mår fortfarande lite illa, men hoppas inte på att få spy!
Kollade nyss ut genom fönstret och såg att det började snöa igen.. *suck* så nu sitter jag och kollar på bikinis och solglasögon, haha man får ju drömma lite:) Jag har varit kär i en bikini från H&M ett tag och har tänkt att den ska sitta på mig i sommar:)
Den röda och vita bikinin vill jag ha i sommar, hur söt som helst! och guldiga pilotbrillor är så snyggt på blondiner enliget mig:) Sen hittade jag en snygg svart bikini från ELLOS tror jag det var:)

Blombud

Kolla vad som kom med budet till mig:
Sen stod det "Olivia, jag tycker om dig fortfarande<3"
Vem kan detta vara?;)

Glad alla hjärtansdag!

Idag vaknar jag upp hos brorsan, jag börjar praktiken klockan två så det va lika bra:) Först får jag träffa lilla leon och sen se att greveholm är på TV:n, faan vilken bra morgon:)
Nej, nu blir det frukost! fan va skönt att gå upp tidigt och bara ta det lugnt (kl 9 är jätte tidigt för mig) haha.
Puss på er mina hjärtan<3

Godmorgon på er!

Idag vaknade jag 12.50!! Hur lyckas jag, och varför väcker inte mamma mig? Nu kommer jag aldrig kunna sova ikväll:(

Har ni varit med om att vi vaknar upp gråtandes? Det gjorde jag i morse. Sen när jag vaknade visste jag inte om det va sant eller inte så jag kunde inte sluta gråta! Jag va rädd att det inte va sant, och det va det ju inte. Så det gjorde ju inte saken bättre.. skitmorgon!

Men nu är jag jättesugen på att baka, så jag ska nog göra det! Haha från tomma intet;)




Bilden har inget med det här att göra;) Så här seriös är jag på lektionerna.. haha nejvars!


Ha det bra sötnosar!


fy vad vi mådde illa

Igår va jag och lina skapligt onyttiga. Men allt är inte uppätet, så vi fortsätter väl idag;) haha fy vad vi mådde illa efter allt igår:)

Vi skulle bara suttit hemma och kollat film, men vi drog in till Askersund en sväng. Eller ja vi kom väl hem vid halv 3-3, så det vart ju ett tag. Vi va med Johan, Jocke och Andreas.
Idag har jag haft körlektion och teori, och det va jag alldeles för trött jag jag lova.. fy!



vårat fredagsmys;)

Drar och handlar

Yes nu drar jag och handlar med Lina. Jag ska handla onyttigt som bara den! Har lust att bara vara hemma idag, visst det skulle vara kul att gå ut, träffa kompisar. Men jag känner verkligen inte för det den här helgen.. Det måste vara praktiken som får mig på sånt hät tråkhumör!:(



Kyss!


Buss j*vel


Usch usch, när jag skulle ta bussen hem från praktiken så kör bussen först in i en annan bil. Jag sov så jag märkte inget.. så det kan ju inte vart så jättefarligt. Men sen fastnar den i en backe så vi får stå där i typ 40 minuter. Sen kom vi loss, ska aldrig mer åka buss asså :P

I morgon är jag ledig, så j*vla skönt! Nu har jag satt på mig myskläder och tänker lägga mig och sova /kolla film. Känner mig lite hängig idag.. kommer säkert bli sjuk nu när jag är ledig:(

I’d catch a grenade for ya




Godnatt på er <3


Sushi

Igår satt jag vid körskolan hur länge som helst, men det ger framsteg:) Efter det träffade jag Becca en sväng, vi fikade, träffade Ronja en sväng och sen drog vi till Hugos med Viktor och Erik en sväng. Sen på kvällen vart jag nattgäst hos Becca!




Jag provade sushi för första gången igår. Helt okej, men höll på att spy
av någon sås som man skulle doppa i! haha

Pussis

Bruno Mars - Grenade

Fy fan vad jag älskar den här låten. Den spelas om och om igen:)


Bilder från Afterski festen!


Förfest, med drickspel!


I taxin på väg till krogen;)


(vart ska vi?) haha jag ser helt borta ut


Jag och Hanna inne på hugos:)

Det va en riktigt rolig kväll! Med härliga människor:)


Puss

Afterski

Yes, nu drar jag till bussen, sen ska jag dra till körskolan och plugga som ett as! Senare ikväll ska jag på Hugos för lite afkerski. Så då oker skidkläderna på, fatta varmt på krogen!! haha.
Det kommer förmodligen bli riktigt nice, ni får bilder på det.. kanske i morgon?:) Och såhär ser jag ut idag..


Puss på er hjärtgull!

Vad kan detta vara?


Vad kan detta vara?

Ja för er tjejer är det ju inte så svårt att lista ut.. det är mitt nya löshår från rapunzel. Eftersom att jag visste en rabattkod så fick jag 10% rea, hur bra som helst:) Jag har tidigare haft från "happyhair" men jag tyckte inte att det löshåret va så bra. Det rasade hår och tovade ihop dig jättemycket, så vi får se om jag blir nöjdare med det här:)


Hey, frukost?



Jag älskar att vakna upp utan mamma och pappa i huset, för då kan man äta vilken frukost man vill! Nej, nu ska jag ta och fixa till mig lite:)

Puss!

RSS 2.0