Picknick

I morgon tar och och sover hos Brorsan, Åse, Leon och Lisa! Det ska bli jättemysigt tycker jag. Då ska jag busa och gosa med Leon och lisa hur mycket som helst
Sen tänkte jag och Hanna ta en liten picknick efter skolan också, vilket också är jättemysigt:)


Sassa (bruuuschan) och jag

Nu måste jag verliken sova, men jag är inte trött för 5 öre! Men då tar man fram en bok, då somnar jag på några sekunder.. garanterat! Jag ska nog läsa "Det ska bli ett sant nöje att döda dig" av Magdalena Graaf som jag har velat läsa läänge!


Irene Huss

Idag är det Mors dag så jag har varit med min älskade mamma hela långa dagaen. Men nu är jag jääääävligt arg ska ni veta! och vet ni varför? Jo för att jag får vänta till September att gå ut på krogen. Helveles jävla skit va dåligt det är!

Så nu ska jag ligga i min säng hela fucking dagen och kolla på Irene Huss:


 

Dessa ska jag kolla på och jag ska inte röra mig ur fläcken! Även fast jag är jätterädd när jag kollar på sånna filmer själv

Jävla skit att jag inte kommer in på krogen, nu är jag jävligt upprörd! hahaha


Ticke tack!



Vad va det jag sa? jag sa ju att jag skulle hitta något till mig själv! Jag köpte två klockor på Clas Ohlson för 99:-. Jag älskar verkligen färgerna, hur snyggt kommer inte det bli till sommarbrännan? När jag kom hem så sa såklart min mamma att hon ville köpa en av dom. Men nej, dom är mina=)

Men som tur va hittade jag en sak till älsklingen också, jättefint tyckte jag. Vi får väl se vad han säger när han kommer hem efter jobbet(:


Nu ska jag ner och sola tror jag!


Broken heels

Idag är jag ledig från skolan, så himla skönt! Så jag, Amanda och Hanna ska gå på stan. Jag ska köpa lite studentgrejer till Martin, vi får väl se om jag hittar något.
Annars hittar jag säkert något till mig själv;) haha det är inga probelm!

Nu ska jag sminka mig och fixa håret!





Not a million fights could make me hate you

Är så jävla sjuk så det är inte sant! Vaknade vid.. hur tidigt som helst, av att ett mysmongo ville ge mig massage. Jag kände att jag mådde illa, ont i halsen och va täpt. Men det hjälpte faktiskt, hehe.
När mitt alarm ringde lite senare kände jag verkligen hur dålig jag var och är fortfarande, så jag orkade inte skolan idag.
Vi skulle endå ha utedag..

Idag ska jag verkilgen bara ta det lugnt, jag vill inte vara sjuk på Martins student:/

Men ni får ha en jättebra dag! puss


Mother lover!

Idag har jag verkilgen mått skit. Jag har haft ont i ryggen ner till knäna och kännt att spyan ligger i halsen, tjejbroblem suger säger jag bara!
Sen gick jag på stan med Amanda efter skolan och sen kom Lina och hänkade på ett tag. Nu mår jag fortfarande dåligt och jag ska nog lägga mig tidigt, hoppas att kvällen gör dagen en smula bättre!


Amanda bjöd på glass, då blev jag lite gladare..

 


Jag gav aldrig upp dig när du fösvann

Jag har köpt en bikini som jag är helt såld på, jag som älskar nitar då.. Jag har tre nya bikinisar iår och alla är jag verkligen helt kär i. Från början var jag bara ute efter en röd, men tappade hoppet efter att ha kollar överallt! Men tillslut nu har jag den äntligen!!<3

Här har ni Den med nitar på, jag köpte bara överdelen. Tänkte att ¨det vart för mycket med nitar på underdelen så jag tog en vanlig svart:)

 

Det blir riktigt nice att gå och bling, blinga på stranden $D


Plugg, plugg!

Usch för allt som har med skolan att göra säger jag! Sitter och skriver om dödshjälp till etiken, finns det något roligare? Ja, bättre fritid än det har jag faktiskt!
Sitter och tänker tillbaka på när jag och Lina va i Italien förra sommaren, hur kul det var och allt underbart folk. Skulle inte sitta helt fel att åka tillbaka..

Lite bilder på det!


Saltvatten i håret och underbar bränna!

Vi åkte till san marino, fantastisk utsikt!

The girls from sweden, på en disco som heter Carnaby!


sun, sun more sun!

Igår satt jag ute och solade. Men idag när jag vaknade var inte solnen framme, så jag kunde inte sitta ute och sola. Vilket leder till att jag går ner och solar en sväng.
Jag vägrar att lägga mig på stranden och vara likblek!



Tudiluu!

Ooh shit!!

Ni kommer väl ihåg att man va i Linköping och va statist på den där "olycksövningen"? Här kommer lite blider från den övningen och när vi sminkar oss;)


Om man inte skulle se tejpen där, skulle det se riktigt ut;)


Ser ledsen ut för att få uppmärksamhet av ambulanspersonalen, haha skoja


Nemen inte ska du hjälp mig? (A)


Kanske ska kolla efter jobb på Gasten i sommar?


Där va såret osminkat. Eller man kanske ska säga, det va inte nerblodat:)


Som sagt, säger det igen, det va en riktigt rolig dag! Eftersom att jag va där med bästa klassen.


Chocolate



Jag hittade en Ansiktsmask som jag fått utav Many och Maath! Man känner sig som en ny människa efteråt. Det här var djuprengörande och återfuktande ansiktsmask. Den va gjord av Kakao och sheasmör, det känndes som om jag hade choklad i hela asiktet, så jag vart lite sugen;)


Bilder

Här har ni bilder som kan sammanfatta kvällen!


Jag och min sötnos


Första doppet i poolen! Ca 25 grader

Nu bli det massage:) puss

Glädjesprigare!

Solen är helt underbar! Första gången som jag kunde sitta och sola på altanen för i år. Humöret höjs till topp när solen tittar fram, en riktig glädjespridare.
Jag väntar på att Martin ska komma hit, det är så jobbigt när man somnar med sin älskling och vaknar ensam för att han ska jobba:(
Men men, nu ska jag nog knuffa in mamma eller pappa i bilen och övningsköra lite:)


Ciao!!

Åktur!

Det var hur roligt som helt igår när vi var på "olycksövningen". Jag fick en öppen fraktur på smalbetet och skärsår i ansiktiet. Vi fick olyckan "Fulla ungdommar körde på en kö till en korvkiosk" och "En bil körde in i en busshållplats".
Abslout något jag skulle vilja göra om, men det kanske är jag som ska utbikda min till amulandförare den gången?:)

Här får ni några bilder på tjejerna som jag åkte med i bilen påväg dit!:

Lina, drivern!

Hanni

Mandy och jaaag



Hela gänget! :)

Nu ska jag ut och sola! Ni måste bara kika in på bloggen ikväll för jag och baby ska ta första doppet ikväll, kommer nog bilder på det:D

Kram <3


Good morning sunshines!

Nu har jag precis målat på lite smink och tryckt i mig frukosten. Jag har alltid så himla svårt för att äta frukost på morgonen. Magen har inte hunnit sättas igång efter natten, men så fort man kommer till skolan så blir man vrålhungrig och måste köpa frukost i cafeterian.

Jag ska snart dra till bussen och sen vidare till Linköping för olycksövningen. Jag fick precis ett sms där det stod "Olycksövning är skitkul. Vi hade vår på en brinnande båt i skärgården. Slutade med att flera stycken hånglade med varann. Haha"
Haha, herregud va sjukt! Men så roligt ska inte Olivia ha inte, jag håller mig till mitt;)


Marine Groove

Mamma kom precis hem, hon har varit på Åland. Eftersom att hon är ju underbar så köpte hon en parfym till mig, och inte vilken som helst! Det var nämligen ESCADA Marine Groove, den påminner om en annan Escada. Så fort jag känner den doften så tänker jag på sommaren 2009 med en kompis.
Sjukt rolig sommar!
När jag känner olika dofter, speciellt parfymer så väcker det så många minnen. Endel är ledsamma, glada eller äckliga. Ni fattar..
Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på film, för det är äkta mysväder! För här oskar det minsann:)




Måste tipsa om en låt också! Jag tänker bara på min älskling när jag hör den här:)


petter feat Veronica Maggio - Längesen

Black and White



Just nu sitter jag och äter chokladmuffins och dricker Coca Cola vanilj, älskar det! Det känns som om jag är den enda i hela världen som tycker om Cola vanilj, det är ju underbart. haha

Jag är jätte spänd, för i morgon ska jag och min klass åka till Linköping och vi ska vara med på en (olycksövning). Vi ska alltså få sminkade skador och utöva symptom och så ska en klass som ska utbilda sig till ambulansförare "rädda våra liv". Det ska bli hur kul som helst! Hoppas jag får spela död, då behöver man bara ligga där, haha nej jag skoja:)
Det kommer säkert ut bilder på det i morgon eller en annan dag:)


Nu kööör vi!

Nu har jag bestämt mig att jag ska öppna den här bloggen och ta den lite mer på allvar än min förra! Jag har haft den här bloggen länge, men mer som en testblogg.
Det ska bli jättekul att börja om på en ny kula, men jag kommer fortfarande ha kvar min gamla som man kan gå tillbaka och kolla på "Oliviiaw.bogg.se"

Nu ska jag göra lite läxa, så blir det kanske ett inlägg senare:)


RSS 2.0