Fuck!

Jag följde ju som sagt med Martin i Lastbilen, och vi åkte upp till dalarna och det va faktiskt kul! Jag lärde mig massa vägmärken, vilket är bra med tanke på körkortet som jag vill ha i September..
Men iaf, dagen efter hade jag jätteont i magen från morgon till kväll. Det gick inte över till dagen efter heller, för igår mådde jag illa och hade feber också.

Så jag åkte till joucentralen och kollade upp det, tror ni inte att jag hade urinvägsinflamation då eller? Så nu får jag äta penicillin... igen. Men det va väldigt skönt att det inte va något som va inflamerat efter blindtarmsoperationen eller något!

Nu ska jag fixa mig och sen dra in till stan! Pussssy

On the road!

Ja, jag fick för mig att jag ska följ med Martin när han åker lastbil. Det ska bli skitkul faktiskt, jag älskar att åka bil så hur roligt kommer det inte bli med lasbil och men världens bästa lixom?:) Sen ska vi sova över till i morgon, myspys!



Nu ska jag kanske träffa lina en stund efter också om hon inte är allt för seg;) Nu måste jag packa lite!

Pusspuss

Åka ring!

Här om dagen åkte jag, Lina, Maria, Martina, Alex och Anton ut och åkte ring. Det va skitkul, läskigt och så va det något fel på motorn så vi kunde inte ka full fart heller.


Det var ett jäkla jobb att ta sig upp på ringen kan jag lova! Haha


En suddig bild.. men här åker jag och Lina iaf;)

Jag flöt iväg från båten, jag va livrädd! När tankarna om att det fanns ca
1000000 hajar under mig så vart det inte bättre kan jag lova!;) haha

O´boy!

Jag kom hem från Lina för ett tag sen och sen när jag kom hem så vart jag helt plösligt sugen på den underbara drycken O´boy! Det började man dricka från när man va liten, och jag kommer aldrig att sluta älska det! Så nu sitter jag här med toast och o´boy.

muuumms!


RÖSTA!

Ja nu får ni allt ta och rösta på min sko som jag har designat:) Kan tänka mig att den blir snygg till ett par solbrända ben och en söt klänning till!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!



mys kväll<3

Jag la faktiskt ut ett inlägg igår med min blogg dampade väl då eftersom att det inte finns något idag..

Igår så hade jag och Martin myskväll, perfekt tillfälle eftersom att det va osk- och regnoväder!:) Vi drog till Hemmakväll och hyrde filmen "American virgin" det va jag som fick välja film;) Det va helt okej tycker jag.



Snacka om att jg vart ett fetto, men fan va gött det va!:D

Love is in the air!



Igår gick hela familjen ner till sjön. Love och Magnus va dom som va tuffa nog att bada;) Men det va verkligen supermysigt med solnergången och man tog varsit cider:)
Men helt plötsligt kom det fram en tysk och sa att han ville fota mig och Moa, men det ville vi inte så vi gick där ifrån. Sen springer han efter och tog kort på oss som en jäkla paparazzi eller nått, haha.

15 juli

Idag var vi och åt mat med morfar på hamnkrogen. Efter det gick vi lite på stan och där hittade jag några fynd allt:) Efter det åkte jag och pappa till körskolan och skrev in mig och köpte ett körpaket, längtar som fan till körkort!




Idag har jag inhandlat:

Bobby´s shampoo och balsam - 98 kr

Nagelack - 39.50 kr

två armband - 40 kr


Dag 3




När vi kom till stranden så ville Leon åka rutschkana såklart:)

 
Hahaha jag va bara tvungen att lägga upp den här! Jag ser ut som skalleper i Ronjarövardotter i håret på den bilden, bara för att jag har uppsatt hår!


Påkvällen blev det grillning:)


Efter maten blev det marshmallows


Älskar min ring:)

På kvällen blev det kubbspel, mycket trevligt! (Måste bara påpeka att jag och Moa skulle dela upp lag, och såklart vann mitt lag! Hehe)


SLUUUUT PÅ BILDER, RESTEN HÅLLER JAG FÖR MIG SJÄLV:)


Lemon tree








Kusinerna<3

Dag 2

JAG VA KUNG ÖVER LEKPARKEN!

Andra dagen gick vi till lekparken med Leon, fan va kul jag hade kan jag lova! Haha


Snurrstången är roligast i hela lekparken enligt mig själv:D


Leon skulle åka samma rutschkana ca 200 gånger:)


the gang!


Som sagt.. jag hade så jävla kul!



Glass på det gjorde det inte sämre!

 


Dag 1 i Växjö!

I helgen va jag hos mina underbara kusiner i Småland i Växjö, det va hur mysigt och roligt som helst:) Jag och Moa har alltid lika roligt!


Allt som behövs på en bilresa!


Sötnosen Leon äter godis i bilen

När jag kom fram så fick jag för mig att åka rollerblades, haha


Såhär bra gick det.. haha. Jag släppte inte Love en sekund!


Sen gick vi till sjön och badade på kvällen:)


Moa och jag<3


Jag blev rejält bländat av solen på den där kortet ska ni veta! Haha



Jag och Moa gick upp och gjorde nattkäk, båda två va lika sugna på mackaroner och smält smör på, mumms! För att va lite nyttiga tog vi gurka me;)


underbart!

Jag kan verkligen inte sova! Jag ligger bara och tänker på en sak, och det är Martin. Jag tittade igenom bilder från helgen och det är nog en av de bästa helgerna i mitt liv. Här kommer lite bilder, men en sak som jag inte fick med på bild är att vi åkte vattenskidor, det va verkligen så himla roligt!


Vi va ute och åt, jag åt bakad potatis med skagenröra, mumms!

Vi satt och (mös/myste?) nere vid hamnen


Min ögongodis

Vi släpte en Kom Loy

<3


Twilight eclipse

Idag efter jobbet så vart det att bada lite i poolen. Jag höll verkligen på att dö i värmen, så jag åkte hem redan vid 11 tiden. Men nu har jag duschat av mig och ska snart åka till min baby, vi ska mysa med restaurang och bio ikväll! Vi ska gå på nya twilight eclipse, hoppas att den är lika bra som alla andra filmer.
Men med rätt sälskap blir det alltid bra:)


RSS 2.0