Mys

Eftersom att jag har lov i morgon så ska jag ha lite mys med min sötnos kväll. Hör av mig i morgon! puss

Halloween

Här kommer bilder Från gårdagen. Den va hur rolig och galen som helst. MEn va ju inte så konstigt när jag va med mina älsklingsbrudar! På bilderna ser det mer ut som om jag hatar katter än att jag är polis...? haha men jag skulle iaf föreställa en polis.
Nu ska jag snart träffa min lilla Lina. Har inte sett henne på hur länge som helst..

Bilder tagna av http://mathildaacecilia.blogg.se/













Förlåt

och då menar jag verkligen förlåt för att jag inte skrivit nått på hela helgen. Men jag har varit med hanna hela helgen och haft jättekul och mysigt. Jag kan förklara senare.

Just nu ska jag äte frukost och kolla på Kenza och tyra show. PUSS

Saw 3D



Gissa vad jag ska göra idag!? Jag ska gå på Saw 3D på bio med Hannibanni och sen ska jag sova hos henne och ha mysigt.
Med tanke på bion så kommer jag skita på mig! På alla sawfilmer sitter jag och håller för ögonen och skriker, så hur fan ska det då gå på en bio OCH med 3D? Så om jag inte skriver något inlägg i morgon så kan det bero på att jag fick hjärtstillestånd.. haha.

Nu ska jag springa iväg med mig stora västa (jag tar alltid med mig hela garderoben om jag ska sova borta) och gå till bussen.



PS. I want to play a game.. mohaha

Brudsen

Nu sitter jag på fotografiks bild igen, det här är så tråkigt kan jag meddela er om!!=) Men vi slutar ju trots allt halv 2 så det är jäkligt skönt!



Här får ni en bild på min sötnosar här om dagen, älskar er bruds!

Puss


tråkig dag

Igår skulle jag sitta och kolla på "kungarna från tylösand". Men jag somnade såklart i soffan och vaknade upp vid 2 och fick då krypa upp till mitt rum och somna om.. typiskt mig, haha.

Nu ska jag snart gå till bussen. Det här kommer nog bli en tråkig dag eftersom att den bara kommer bestå av skola och läxböcker:(
Nej nu måste jag jalla!

Ciao


Skulle aldrig våga

Idag efter skolan så drog jag till "Aj som fan" och kollade hur det gick för Jimmi i tatueringsstolen. Det va första gången jag såg någon tatuera sig, fy fan skulle aldrig våga. Men jag ska göra en på ryggen så har inget val;)



Efter det skulle jag och Mamma vara barnvakt till Leon och Lisa. Det va såklart supermysigt att få måla, dansa, kolla film med mina älsklingar.


Jag och Lisa satt och mös framför "Barnen i Bullerbyn"


Puss

Bara några minuter..



Fan va svårt det va att ta sig upp ur sängen idag. Jag skulle gjort jävligt mycket för att på ligga kvar i bara några minuter.. Men nu kör jag "Monday morning" så piggnar man till lite;)

Nu ska jag packa ihop mina 1000-tals läxböcker och gå till bussen. Vanliga människor går väl upp om en halvtimme, men nej jag sitter på bussen:(


Kyss


Kolsvart

Här får ni mig kolsvarta outfit jag hade idag, men vart lite roligare med silver accessoarer




Linne - Veromoda
Kofta - Lager 157
Jeans - Vila
Ring - Ginatricot
Armband - Glitter



Skor - Scorett


Natti, puss på er sötisar!


studiebesök

Just nu är jag hemma hos brorsan och leker med Leon och Lisa. Snart blir det fika, mysigt=)

Idag i skolan skulle vi ha studiebesök hos ambulansen, men eftersom att alla ambulanser fick larm samtidigt så fick vi dra därifrån och ha håltimme till sista lektionen. Sen drog vi till donken och till Jennie en sväng. Sista lektionen fick vi laga grekisk mat, mums!:)

Puss

Polka

När jag, mamma och mormor va påväg hem från Växjö så tvingade jag dom att stanna för att köpa EN polkagris. Tror ni inte att jag kommer ut med en jävla burk med polkagrisar för 100:- eller? Jag kunde lika gärna köpa lika mycket godis (fast utan burken) för 20:-
Men nej, jag tyckte att burken va så fin så jag va tvungen att köpa den, den är inte ens fin?? Plus att bara dom gröna är goda..

Haha jag är jätteirriterad ikväll efter engelskan, så bästa att jag inte skriver mer ikväll, då vet man aldrig vad som sägs här i bloggen;) haha. Det va skönt att skriva av sig lite om polkagrisarna, tror jag är full? haha



Visst är den fin?.. nej!


Vem fan kom på engelska?

Nu har jag suttit med engelska från typ 3 till 8, vem fan kom på engelska? Han måste haft ett STORT fucking problem i sitt lilla LILLA huvud. Har varit nära att elda upp boken 5 gånger och slagit sönder tangentbordet typ 3 gånger (pappa hoppas du inte läser det här) haha.

Va ju hos mina sötnosar, fick sitta och mysa med Lisa Medans Leon låg och hade vattenkoppor. Lilla gubben <3





Fotografisk bild

Sitter i skolan och har fotografisk bild. Här får ni några bilder som jag och Amanda har tagigt:)













Puss, ha en bra dag!

Skilkul!







Det här är bilder från i somras när ambulansförare skulle öva på oss och låtsas som om vi vart med en olycka. Det va skitkul att bli bärd av massa snygga killar och leka skadad! haha;)


Nu blir det plugga engelska! Puss 

Rihanna

Här får ni låten som för tillfället spelas om och om igen på min spel lista! Pussen

So hard!

Inatt har jag vaknat nästan 20 gånger på grund av Moa.. Aningen har hon legat under mitt täcke, sparkat på mig, hållt om mig eller pratat med mig i sömnen. Haha men hon är lika söt endå:)
Nu ska jag packa ihop mina saker så att jag är beredd för att åka sen, vill ta med mig Moa hem=)
Nu måste jag sätta igång! Puss och kram

IT'S NOT A BIG THING IF YOU LEAVE ME

Nu ska jag och min älskade tjeja ut på promenad! Så himla skönt att ha dig att prata med gumman <3
Puss på alla glada!

Jag är helt hopplös!

Jag skulle kommit hem med ett par jeans hade jag tänkt. Men istället kommer jag hem med en svart t-shirt, en scarf, ett armband och såklart massa godis.
Haha jag är helt hopplös..
Puss!

Chirre och dirre!

Nu har jag och Moa varit på stan, jag hittade allt annat är det som jag skulle ha. kommer blid på det snart! Snart ska vi springa till affären och köpa chips och dipp!


Här kommer en låt som jag och Moa diggar och jag verkligen älskar hennes stil.
Det va hon som skrev "if i were a boy", men som sen köptes av beyonce.


Mos

Nu ska jag och Moa dra till stan och se om vi hittar något fäjnt. Vi har precis ätit världens godaste frukost också, godis såklart!
MUPPAR!
Puss på er:)

Dannes match!

Här kommer Lite bilder från igår. Det första vi gjorde va att gå mot ica och köpte godis och efter det blev det såklart en kebabtallrik(Y).
Sen tog vi bussen för att kolla på Dannes match (Jag tvingade Moa) sen fick vi gå typ hur långt som helst för att moa inte ens hittar i sin egen stad;) Jag har inte träffat Danne innan så ville träffa honom och kolla läget lite, mohaha.





Vi hejjade på Moas kille Danne (Han den blåa närst mål) haha


På kvällen blev det smala Sussi och Moa somnade på 3 sekunder.. Sen vaknade jag mitt i natten av att Moa låg och höll om mig. Haha

Puss!


Seriösa..

Idag drog jag och hanna till skolan en timme tidigare för att jobba med projektarbetet, såhär seriösa va vi:















Snart bär det av till växjö=) Puss


Hatar!!



Utanför mitt fönster just nu..

Neeeeeeeeeej! Det här möts man av när man kliver upp ur sängen.. Vill verkligen inte ha snö, hatar snö.. Sålänge man inte åker skidor.. Fast då får man snö innanför kläderna så jag hatar det nog då med;)


Idag ska jag åka till växjö till mina kusiner, jag bloggar därifrån:) Nu ska jag till bussen, för jag och hanna ska till skolan 1 timme innan vi börjar, endast för projektarbetet!


Puss!

mohaha!



I morgon bär jag av till.. ja vart då? En ledtråd är att det är ca 25 mil dit. Svaret får ni i morgon:)


Min dag..

Ja, idag va jag först i skolan.. Jag och Hanna busade runt, kan ni gissa vad vi gjorde? Jo, vi tog på oss kycklingdräkter i skolan och sprang igenom skolan, bara som en rolig grej.
Vi fick många blickar och roliga kommernater kan jag lova, haha. Bilder på det kommer senare en annan dag;)

Sen gick jag och Amanda och tog en fika med Viktor på stan, efter det har jag bara suttit hemma och kämpat egenom engelskan..


Om man sammanfattar dagen så har den varit rolig och knäpp dag. Pösss!


Fotografisk bild

Ja just nu sitter jag och har JÄTTEkul, haha. Plus att vi har två timmar. Men man får ju se det från den ljusa sidan, snart får vi rast och då ska jag dra med mig amanda till kaffeterian och käka frulle (frukost)!

Idag slutar jag kvart i 2, men måste nog sitta kvar längre, för jag och hanna måste sitta och jobba med projektarbetet som två galningar! Vi ska ju ha rullstolsanpassning i Vadstena, så någon dag kommer vi glida runt med våra rullstolar på stadens gator, haha. Ni får se bilder på det när det blir av! puss /Olivia

Bilder

Som ni vet så va det ju draget för några veckor sen. Efter det vart det utgång, först va vi på förfest hos Hanne och efter det blev det Texas. Här kommer några få bilder från kvällen!



Jag och Mathilda!


Amanda och Nickolina!


Sötisar!



Dvärgarna;)



Jag, som absolut inte behövde det där glaset;)

Brolle



Tittade på min galmla blogg och fick syn på dom här bilderna från förra året när jag, Lina och Maria skulle på brolles konsert. Såklart skulle vi vara utklädda till raggarbrudar;)

Det faktiskt en mysig och rolig. Alla va precis knäpttysta och vi hoppade och skrek så att jag inte hade någon röst dagen efter,

Födelsedagspresent!

Idag när vi va hos Jennie så fick jag en försenad födelsedagspresent, bara för att hon inte kunde komma på festen och ge den då.



Fick ett jättefint kort, gulligt att hon hade gjort det själv=)



Det här va ju inte mycket sämre! Tihih

Tack Jennie!:)

Men nu är jag stolt!

Förut va jag ute och sprang med Anton, fy fan säger jag bara! Igår va det jävligt jobbigt, idag va det JÄVLIGT JOBBIGT! han skulle ju springa så jävla fort att jag fick stanna typ 5 gånger för att jag trodde att jag skulle spy. Men endå fortsatte jag för att han skrek att jag skulle fortsätta. Ville bara kasta en sten i huvudet på honom, haha:D Men nu är jag stolt!

Idag tog jag massor bilder på vad jag gjort idag, men nej.. klart det inte går att ladda över, suck!

nu ska jag dricka coca cola, mumms (dock utan vanilj smak:( )


Puss!


manboooooy

Sitter och väntar på bussen, medans jag gör det sitter jag och lyssnar på manboy. fråga mig inte varför, för jag hatar den här låten haha. Kanske därför tiden går så sakta? Kanske borde testa att byta låt;) Haha jag tror att jag sitter i sömnen asså flr jag sitter och skrattar för mig själv??


Visst ser jag ut som en drväg här? Fiiiiiiint;)


you can call me manboy,wooowooo heeeeeey, manboy manboy you can call me manboy! haha

Det bästa av allt!

Nu måste jag checka av det sista på min lista för idag. Och det är det bästa av allt! JO äta onyttigt, mohaha. Love<3



Blir väl att ta på någon bra film och mysa lite. Ha det så bra så hörs vi i morgon om jag somnar med chipsen på magen! haha. Puss och godnatt



Men det blir bättre om vi e tillsammans.
Så mycket bättre för oss allesammans.
Så mycket bättre för oss.


LOVEKILLER

Jag har aldrig tyckt och Darins musik innan om jag ska vara helt ärlig. Men nu på senaste tiden så har han gjort musik som fallit mig i smaken.

Här kommer en av dom!



Solat check!

Nu har jag solat, gud va skönt det va! Är så himla sugen på att bara boka en sista minuten och bara åka! Men endå får man tänka på att man måste ha pengar till balen, studentkryssning, studentveckan, studenten och en resa med tjejerna efter skolan.


Hittade en bild på mina tjejor som är från början av sommaren i Linköping



Sjuk jävla idé



Springa check! Hur fan hunde jag komma på en sån sjuk jävla idé att jag skulle ut och springa? Det va ju hur jävla jobbigt som helst, haha. Men Anton frågade om vi skulle ut och springa i morgon. Kanske blir bättre med lite stöd och puchning.

Nu ska jag dra och sola tänkte jag, känner att det behövs!

Pusss

what we gonna do today..

Det här är min enda lediga dag på hela veckan och i morgon ska jag bäja skolan igen, LÄNGTAR! Har saknar skolan hur mycket som helst och min ubderbara klass!

Iallfall låg jag i sängen och funderade på vad jag skulle göra på min lediga dag på typ 2 veckor. Jag tror faktiskt att jag bara ska ta det lungt.

Saker som jag SKA göra:

*Springa

*Sola

*Äta onyttigt

Jag vet att det är onödigt att springa om jag endå ska äta onyttigt. Men vi kan ju ta en sak i taget;)



Mathilda, Tess, Amanda, Lina, Cornelia, Becca, Hanna Jennie och jag
(Det där va samma dag som jag skrevs ut från sjukhuset när jag opererade bort blindtarmen)

Här är mina underbara tjejer. Saknar vissa killar med, tro det eller ej, haha.

Va jobbig jag är!

Förlåt, förlåt för att jag inte skrev något igårkväll! Men så här va det.. Jag kom hem runt 7 och satte mig vid datorn i ungefär 5 minuter, sen kom pappa och gav mig dåligt samvete för att jag måste plugga till körkortet. Sen la jag mig i sängen och började läsa.

Sen vaknar jag av att mamma sitter på sängen och säger till mig att ta av mig kläderna innan jag somnade om..
Jag: Jadå det ska jag göra..
Mamma: Okej va bra, godnatt gumman!
Jag: God natt.

Sen helt huxflux så vaknar jag av att pappa står i minn rym och säger att jag måste gå upp. Då kollar jag på klockan och ser att jag försovit mig 2 timmar MED kläder, åh va jobbig jag är. Hahah!

Nu ska jag åka=) puss!

på vintern



Älskar verkligen att sova i den här på vinter. När man lägger sig så är det inte lika kallt i sängen och man vaknar inte av att det är för varmt.
Sen är den ju rätt snygg på också;)

Nu ska jag dra! puss

Men vad tusan..



Såhär ser min kväll ut. Nu ska jag bänka mig framför TV:n och kolla på grey's anatomy med dom nya avsnitten, klockan 9 och efter det börjar kungarna av tylösand. Kan det bli bättre?? Ja det kan det faktiskt, men vad tusan..

Ni får ha det bra pluttar! Puss

Lika som bär?



Cornelia sitter och envisas om att jag är en exakt kopia av "Izzie i grey´s and anthomy" men hon är även med i "På smällen". Men jag säger bara nej, nej nej! vi är inte lika någonstans. Men det är faktist fler som har sagt det.

Men men alla kan ju tycka olika;)

Fika



Nu sitter jag hemma hos cornelia och ska fika lite efter praktiken, mysigt värre! Idag fick vi sluta lite tidigare för att vi va och kollade på snickeriet för rättspsyk, så det fanns inte mycket för oss att göra.

Sen följde jag med Cornelia när hon skulle ta spruta på vårdcentralen, jag kände skadeglädjen, mohaha.


Puss!

Fan



Vill bara lägga mig i sängen igen och dra täcket över huvudet. Det här kommer bli en riktig skitdag..
Vill bara lägga mig och storgråta.. Hörs senare



100 gånger värre!

Fyy fan, va precis hos Lina, tänkte ju att vi bara skulle kolla på Paradise hotel. Men så skulle Maria testa att vaxa benen, så då gjorde jag och Lina också det.

Det va inte så skönt kan jag lova, men trodde att det skulle vara 100 gånger värre! Jag ska lägga mig redan nu känner jag, för är så trött om dagarna.
Igår somnade jag vid 01.00 eller nått igår för att jag va vtungen att kolla på kungarna av tylösand som jag hade missat. Usch va jobbigt det va att gå upp dagen efter!





Good night på er!

Paradise hotel

Nu ska jag dra till Lina och kolla på Paradise hotel.. Ikväll igen, hörs sen! Puss

Shoppa

Idag efter praktiken ville mamma gå på stan med mig, jag tjatade om att det inte fanns något i lilla Motala så jag ville inte följa med. Men det slutade med att jag stog i varje affär och hittade massor av saker så mamma fick slita med mig ur butikerna istället, haha

Men jag fick allt med mig 2 saker!





Peace öhrhängen och en kofta (eller vad man ska kalla den)



Hittade en tröja som jag vart helt kär i, måååste ha!!

lycka till

Nu har jag gått upp och fixat till mig lite. Nu ska jag åka om en kvart och jag måste hinna fixa håret, borsta tänderma och packa ihop lite saker. Önska mig lycka till!!



Den här låten hörde jag fösta gången igår, får erkänna att jag tycker att det är bra och att jag har fått den på hjärnan.



Ha det gött, pussen

Söndag!

Idag har jag vait hos min älskade mormor och hjäpt mamma och henne och städa inför hennes flytt. Sen träffade jag Amanda en sväng, vi drog och käkade på BK och sen körde vi runt och raggade lite:) Sen skulle vi träffa Viktor en sväng och hälsa på honom, då va han med Calle så vi hängde runt med dom en sväng.

Nu är det snart dagt att gå och sussa, för i morgon börjar Olivia klockan 7 på praktiken!


Amanda som kör i rondellen, snygging;)


Bojsen! :)

Nu blir det sängen. Puss på er!

Mohombi - Bumpy Ride

Jag tänkte bara säga att det här är världens bästa jävla låt! jag skulle kunna höra den om och om igen i flera timmar och tycka att den är lika bra som första gången jag hörde den.
Jag blir verkligen helt varm i kroppen och kan inte sluta le. Jag saknar sommaren, för den väcker många fina minnen!


Here it comes, I loooooove it:




Kiss!

I´m back!

Nu har jag en dator, woohow! Vad gör man utan en dator undrar jag? Igår när jag hade slapparkväll hemma så kliade det i fingarana och jag kom på 1000 saker som jag va TVUNGEN att gör på datorn, haha.

Igår tog jag det som sagt bara lungt. Först blev det lite pizza och efter det träffade jag Lina och Elinor, vi tog en runda med Jesper och sen blev det filmtime, då kollade vi på "Green street hooligans" Det va faktiskt första gången jag såg den, men det va riktigt bra!




Min hjärt-pizza från igår!

Draget

Idag va draget i Motala, som vanligt förlorade samhäll och naturarna vann. Så Samhäll fick hoppa i kanalen, buuuuurrrrr!
Nu sitter jag och becca och fixar oss lite samtidigt som vi dricker lite inför krogen! Det ska bli skapligt gött.


bilder från draget:


Naturarna


Samhäll




dragkampen har börjat!


som sagt, natur vinner i år igen



Samhällarna badar!


Puss! Nu blir det party!:)

gullungar!

Just nu sitter jag hemma hos brorsan och är med mina älsklingar Leon och lisa! Jag kom hit vid 9, jag skulle möta Becca i stan vid 12. För att sen kolla på draget klockan 3. Sen ska jag, Becca och Hanna fixa oss inför kvällen. Kommer nog bli superkul:)

Det kommer nog upp bilder från draget senare:)




Här får ni låten som spelas om och om igen av Leon;)




Mina <3

OBS! fjortisbilder

Hahaha siter och kollar på gamla bilder på linas datar, så jävla kul och se. alla är typ från 7-8. så jag tänkte dela med mig av endel.. here it comes!


Färgat från svart underhår.. vackert<3








Victor, jonte och jag






Jennie, jag och lina




Sugmärke och allt, kan man bli tuffare?


Jag och marcus skulle ha debatt om vindkraft, rooooligt


Alex skulle tönta sig påväg från bodabprg med klassen, haha


Jag och nikki<3


sista dagen innan skolavslutningen i nian




Det va bara några av dom, gud va liten man va och va många minnen man får upp.


Nu ska jag hem:) Puss natti!


fuck..

Imorse när jag vaknade så skulle jag starta mig dator.. tror ni ärr den funkade eller, nej! Jag får damp på dessa prylar. Nu är jag hemma hos brosran, jag och Åse ska äta lite och så. Sen ska jag träffa mina gullungar när dom kommer från dagis.

Sen måste jag in och ha körlektion, ojojoj. Men idag när jag gick lite på stan så hittade jag faktiskt ett par vantar, uggs och en necessär. Dom är mina nu, mohaha!


Vi får väl se om vi hörs något lite senare:(




Juste i morgon är det draget! Det är natur och samhäll som har dragkamp över kanalen, dom som förlorar måste såklart hoppa i vattnet, GOOO SAMHÄLL! På kvällen blir det party för hela slanten:D Puss!

Natti natt!

Nu har jag vart och träffat Lina en sväng, vi har pratat lite planer och sånt.. ;) Så fort jag kom hem så är det klart att jag börjar blöda näsblod också, jag tror att det här är en otursdag för mig!! Men men, i morgon är jag ledig.. Jag ska till skolan och hämta lite böcker, sen ska jag ha körlektion och så ska jag nog förbi mina älskade brorsbarn som jag saknar massor!






Nu blir det Film och sova! Sov sött, pusss

Hosta..

Jag tror inte att jag har hostat såhär mycket i hela mitt liv som jag gjort idag. När jag kom hem så började jag hosta ännumer än vad jag gjort innan. Det slutade med att jag hostade tills jag låg över toan och spydde..
Jag har träningsverk i rygg och mage efter att ha hostat inatt och på dagen.

Helt sjukt!

Så ni får jag leva på te och noskapin.. hoppas det hjälper!

    


 

Nu ska jag gå och möta lina en snabbis! Puss




Bruno Mars

Jag har gått och nynnat på den här låten nästan hela dagen på praktiken, den är så himla bra och det pirrar i hela mig när jag tänker på texten och hans sexiga röst;)

Den får bort alla jobbiga tankar faktiskt, en riktigt bra låt. Och att han är grymt snygg gör ju inte saken sämre..

 



When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are


Miss you hun!

God morgon sötnosar! Nu har jag kladdat på lite smink, kastat på mig lite kläder och fixat till håret lite. Så nu är det snart dags att åka till praktiken igen.

För övrigt måste jag säga att jag saknar min kusin Moa jättemycket. Hon bor i växjö, alltså ca 25 mil från mig så vi kan inte träffas så mycket. Men när vi väl träffas så har vi hur kul som helst och känner varanda utan och innan. Hon är precis som en syster för mig, som jag alltid kan vända mig till och hon till mig.

Vi har sagt det att jag ska ta tåget snart och komma ner någon helg, längtar massor!




Puss på er!

10 timmar

Nu har jag äntligen kommit hem igen, det va ett långt arbetspass idag, 7-20. Men det gick fort! Nu ska jag hoppa in i duschen, ta på mig myskläder och sen sätta mig framför tv:n ett tag. Det känns sådär att jag ska börja jobba om 10 timmar igen.. men nu får jag ta vara på ledigheten istället! haha


Här kommer lite bilder från min och Mathildas 18-års fest hemma hos mig:


Söta Hanna och jag



Amanda gick runt och va gravid.. vad Hanna och Becca gör vet jag faktiskt inte;)



Jag fick en fin fin present, jag trodde det va en blå banan, men tydligen inte.. haha



Nico, Becca och jag (med knullruffs<3)


Nu blir det duschen! Love and peace


Praktik

Nu måste jag verkligen skynda mig för vi måste åka senast om 4 minuter..! Men nu har jag ätit frukost och gjort ihordning mig, för nu ska jag iväg till rättspsyk och ha praktik en söndag.. skulle ju vart där hela veckan men eftersom att jag va förkyld och hade feber så orkade jag inte!


Jag just nu..



Dagens frukost..


Nu måste jag springa! vi hörs ikväll! puss


Pimpla..

Nej, nej jag ska inte ut och fiska.. Jag ska pimpla vin och cider med lina ikväll tänkte jag, det låter som en bättre idé! Vi ska även vara med Melinda och Linn (hennes systerbarn) om det heter så? haha.
Det kommer säkert bli en mysig, rolig, knäpp kväll som vanligt med henne:)

Här får ni dagens klädsel också..



Linne - MQ
Halsduk - Gina
Jeansjacka - Gina
Jeans - Vila
Skor - Scorett
Väska - Lindex


Hurts - stay




Myslördag

Nu har jag tagit mig en dusch, och ska ha en fortsatt skön eftermiddag men ansiktsmask, nagelack, noppa ögonbrynen och victoria´s secret body lotion (underbar).


RSS 2.0