Linköping nästa!!


Här är jag och Lina 14 år;)

Hur kan man lyckas att bli såhär förkyld över en natt? Snorar som en liten unge, hostar som en gubbe och gnäller på huvudvärken som en karl;) haha.
Inatt kände jag hur Lina kom närmare och närmare mig hela tiden, vart asrädd att hon skulle tro att jag ha en kille. Så jag va rädd att hon skulle börja taffsa på mig men jag hoppade längre mot kanten hela tiden haha:)

Nu ska vi fixa oss, äta en god frukorst och sen in till Linökping!

Byebye!=)


sovtime!

ikväll ska lilla lina sova hos mig, mysigt!:) För i morgon ska vi till plastik kirurgen och prata lite med dom, om vad får ni inte veta;)
Nu ska vi lägga oss i sängen men chips, dipp, läsk och en film!


låter väl nice? hare gött så hörs vi. puss!


parteeey!

Igår hade jag och Mathilda fest hemma hos mig eftersom att vi fyllde 18 så nära varandra. (bilder från festen kommer upp en annan gång). Det va jättemysigt, vi åt, dansade, spelade fyllelekar och va lika knäppa och galna som vanligt! haha.

här har ni en bild av det som jag har fått av vänner, och nära och kära!




Haha sköna ni är sötnosar!

Nu ska jag ta på en riktigt kass film och somna djupt!
Puss natti <3


praktik

Nu ska jag packa mina saker, fixa mig och sen åka till Hanna. För jag och Hanna ska sova hos Cornelia ikväll, eftersom att vi 3 ska praktisera på rättspsyk i 4 veckor, så tänkte vi att vi kunde gå dit tillsammans. Men det kommer ta ett tag att packa för man får inte ha på sig vad som helst.. Man ska inte ha u-ringat (inte ens lite), heltäckande byxor, inget smink, ingen sjal eller liknande, ine långa naglar o.s.v..

Men det kommer gå bra hoppas jag, tjingeling!



Jag vet att jag är en knäppis, men jag gillart!

Bilder - kalaset

Igår hade jag ju som sagt kalas för mig, det va trevligt att träffa alla nära och kära=) Här får ni lite bilder, orkar inte skriva massa så bilderna får tala för sig själva:) och jag vet att alla kort är på Leon och lisa, men det är ju för att dom är sötast i hela världen!

Lisa



Kolla Emil med Leon



Brorsan skulle säga ett saningens ord vad jag skulle och inte skulle göra på krogen





Världens godaste tårta??



Gift blev man såklart..






Resten av bilderna håller jag för mig själv! Pussssss


Kalas för hela slanten!

På tisdag fyller ju lilla jag 18 år. Så idag fick det bli kalas med släkten, eftersom att jag kommer vilja gå ut på krogen nästa helg;) Det ska blir ttrevligt, nu ska vi snart äta när brorsan kommer. Synd att en viss person inte kunde komma..

Men ni får ha det så bra, och vi hörs sen! Puss


min plutta..

Jag saknar min lilla kusin Moa, det va inte alls länge sen som duva här. Men jag saknar henne redan! Vi hittar alltid på lika knäppa saker. Går upp och lagar mat på natten, smiter ut om kvällarna och sätter oss i lekparken, pratar om allt, härma repliker från filmer, pratar i sömnen med varandra och mycket mer.
Just nu är du på kreta, och jag önskar jag vore med dig.



Haha, puckon.. och jag älskar´t!

Nu ska jag plugga, plugga och plugga! Ha det bra, tjiiingeling!


Idol

Idag va det skolfoto, och ja.. den här morgonen vart ganska stressig eftersom att jag har typ 1 timme på mig varje morgon. Men i morse gick det åt 45 minuter på att välja kläder!! Men men, man ser väl lika knäpp ut i år som alla andra år;) haha.

Ikväll har jag legat och gjort läxa. Men nu ska jag ta en pause och kolla på Idol, hoppas att det är många som skämmer ut sig! Nu börjar det, ha det bra!! puss

45 minuter för en tubtopp och ett par jeans, vi tjejer är fan sjuka..


Mysfag med tjejerna!

Idag har jag varit i skolan. Det har varit en ganska slapp och rolig dag faktiskt, jätteskönt väder ju!=) Jag hade med mig min kamera till skolan så här får ni några sköna bilder på mig och några av mina underbara brudar!







Nu ska jag va med min lilla moa som har kommit ända från Växjö, Puss!


RSS 2.0