Work

Nu ska jag snart till jobbet, Ida kommer strax och hämtar mig och de andra bruttorna! Idag ska jag plugga på teorin föresten, inte glömma! För jag måste få körkort när jag fyllt 18:)

 

För övrigt tycker jag att mina ögon är lite konstiga! Jag har verkligen Sverige ögon! Dom gula och blå!? Jag va tvungen attt ta en liten bild och visa=)

wierd?


Yees, I did it!

Jag kom precis hem nu. Jag är från och med nu helt frisförklarad och behöver inte åka till lasarettet och lämna blodprover mer! phuu..
Det känns som en stor befrielse!


Efter att vi hade vart på sjukhuset så sprang jag in på Ikano huset. Där köpte jag mig ett par jeansshorts, jag är riktigt nöjd över dom. Dom är varken för tajta eller för slappa!

Detta köpte jag:

Natusgodis, jeansshorts och världens godaste godis = Filidutter



Jeansshortsen är från BikBok och kostade 249:-

Puss/Olivia


Lkpg!

Jag jobbade från 7 till 11 idag. Nu ska jag in till Linköping på återbesök efter blindtarmsoperationen. Vi får väl se om vi stannar och tar en tripp bland affärerna eftråt:)
Hörs lite senare när jag kommer hem!


Igår åkte man till Nikki på 18 års fest, mysigt va de!

Puss

Chaaaijna fouud

Den här dagen vart det bland annat ligga och sola och bada med min baby, mysigt mysigt. Efter det vart är kina mat för mig och pizza för martin!


Puss puss<3



Jag tror att jag är den ända i världen som tycker om friterad bläckfisk, känns så;)

Midsommarafton

Här har ni lite bilder från mig och Lina när vi har champangefrukpst på morgonen. Haha gud vilken rolig morgon det vart efter att ha drukit upp en halv flaska på mindre än 20 minuter!


Sån här frukost skulle jag vilja ha varje dag!


Fruukt, men lilla Melida va duktig och åt upp allt! haha


Här har vi tjuven;)

Sola, bada ute och grilla!

Här kommer lite bilder fårn när min brorsa, Åse Leon och Lisa va på besök, set var en riktigt mysig sommardag!:)

Vi tände grillen! Grillat kött är den godaste maten på hela sommaren!



Gulleunge #1, "Ibia, komma och plaska foten!" (Jag ska komma och skvätta med fötterna)


Gullunge #2! Lika glad som vanligt!:)


Avokado<3


Avokado och skinka!

Jag åt upp hela godispåsen på en halvtimme igår.. jag är helt otrolig asså! Så nu kör vi på en nyttig frukost igen, sen skulle jag vilja ut och springa också men alla mina inälvor kommer åka ut då.. haha nej vars, men det gör ont;)

Vi får se vad dagen har att bjuda på idag:)

Puss/ Olivia

Moooovie night

Ikväll kör vi på en riktig "hemmakväll";) Jag och mamma sprang in och hyrde filmerna: Wallnder Arvet, Göta kanal och baksmällan.

Jag ska inte kolla på Göta kanal 3, för det kollade jag och Lina på för länge sen på bio och den sög tyckte jag.. Baksmällan har jag sett, men den är så jävla bra så jag vill se den igen;)

 



Godiset får man verkligen inte dlömma! Det är pricken över "i", som ni ser äter jag bara sura typ;) Nu börjar det!

puss


Efter operationen

Jag tog bort kompresserna idag efter ungefär 5 dagar sen och fick se mina sår/ärr, fan va ledsen jag vart.. Det kunde sett mycket bättre ut om min blindtarm inte satt fast i tarmen..



På bilden ser ni till höger ett titthål, det hade räckt med att jag hade haft ett sånt litet sår på andra sidan också, men dom va tvungen att öppna ett snitt på ca 5 cm. Jag ska verkligen sköta mitt sår så att det blir ett så litet ärr som möjligt! Men känns verkligen surt att ha en tejp på det stora snittet hela sommaren. Men man får ju se det såhär.. jag har inte ont längre och behöver inte oroa mig att jag får det igen;)

Nu ska jag och mamma dra till stan en sväng:)

Idag har jag på mig..

 

En slappis klädsel vart det idag!

Tubtopp - Gina tricot
Aerosmith linne - H&M
Klocka - Clas Ohlson

Breakfast



Imorse åt jag lite nyttig frukost för en gångs skull! Jag känner mig alltis så duktig när jag ätit nyttigt eller varit ute och sprungit o.s.v;) Men det är inte ofta det, tänkte förbättre mig nu när jag har fått tillbaka musklerna i magen och inte har lika ont. Då hade jag tänkt börja springa.. håll det nu Olivia!!


Sjukhuset

Här kommer en bild som Martin tog på mig när jag va på sjukhuset. Usch, får tillbaka alla jobbiga minnen och kännslor man hade på sjukhuset.
Jag va ledsen hela dagarna och ville bara försvinna får smärta och allt jobbigt, så fort Martin kom till sjukhuset vart allt mycket lättare, men det var desto jobbigare när han skulle åka.
Äslakar dig Martin<3

Jag skulle verkligen inte klarat det utan mina vänner, älsklingen och släkt!




Bilder från picknicken!

Jag hade ju picknick med Hanna dagen innan jag vart sjuk, jättemysig dag! En bra sista dag med blindtarm;) haha.


Jag och Hanna är lite konstiga.. eller mycket?


Mumms! Fösta jordgubbarna för i år

Hanni:)


Jag i solen


strawberries<3

Puss


Hospital


Tjurig tjej..

Förlåt för jättedålig uppdatering! Men jag har legat på sjukhuset från tisdag och får förhoppningsvis åka hem i morgon.. Jag har opererat blindtarmen+ att det hade växt ihop men vanliga tarmen, så att det art en svårare operation+ att det har bildats en vätske-smaling i magen som gör att jag måste vara på sjukhuset och få antibiotika på dropp.

Har lite bilder på det, ni kan få se dom i morgon om jag kommer hem då..


Vi kör på en gamal bild från påsk också!

RSS 2.0