Förlåt

Ja, förlåt för dålig uppdatering. Men jag har praktik.. börjar tidigt och kommer hem sent på kvällen. Sen är jag inte på toppen humör!
Men jag ska försöka bättra mig!:)


Puss

Mjukisbyxor

Detta köpte jag i Linköping idag:



Jag kan aldrig få nog av mjukisbyxor! Älskar´t!:)

Lkpg

Idag ska jag och mamma in till linköping och fixa lite med balklänningen. Sen springer jag väl in i någon affär och kanske hittar nått snyggt..




Tänker på dig hela tiden, R.I.P <3

Dagens fråga..

Kan tårar ta slut?

Breakdance som partytrick?!

Såhär såg min fredag ut. Jag hade myskväll med Hanna, Becca och Cornelia:) Först åkte vi till någon fest en sväng, sen åkte vi och raggade runt och lyssnade på musik och sen filmmys. Vi såg the town, den va fan bra! även om jag höll på att somna;) haha jag är hopplös.






Igår va det 19års fest/utflyttningfest. Det va riktigt kul och galet! Tur att det inte finns bilder från den kvällen (vad jag vet) haha. Det som va lite sjukt va att jag vaknade upp och hade en slukad tumme! Så går det när man ska göra breakdance som partytrick;) hahahaha

Puss!

Ledtråd!

Idag efter skolan gick jag och Hanna och Fikade, kollade på stan och bara chillade. I helgen blir det 19-års kalas för Kristoffer. Så jag köpte en present, önskar att jag kunde visa er vad det är, men vågar in om han skulle se, så ni kan få en ledtråd med en bild;)


Mer kan jag inte säga;)




Fika med Hannibunni!

Hängde med till Jennie

Nu har jag inte skrivit på två dagar, har känt mig trött och hängig när jag kommit hem. Men igår hade vi en jättelång håltimme, så jag, Hanna och Becca hängde med till Jennie. Vi lagade mat, spelade spel mm, jättemysigt! Här kommer två bilder på det:)


Jennie och Becca hade danstävling på wii;)


Jag älskade Jennies 500-lapps servetter;)

Skärgårdsdoktorn

Idag har jag både kör körlektion och haft körkortsteori. Men nu har jag tagit mig en varm dusch och kolla på "skärgårdsdoktorn". Kommer ihåg när man följde varje avsnitt som gick på TV. Tjejerna ville vara som Wilma och alla killar ville bli tillsammans med henne;)


Snoozade typ 5 gånger!

Åååh jag hann i sista sekund! Tänkte att jag va tvungen att lägga ut outfit eftersom att jag skrev sådär igår;) Jag skulle gått upp tidigt idag och göra iordning mig utan att vara stressad, men jag snoozade om 5 gånger eller nått..
Men såhär sen jag ut idag:



Massa kärlek / Olivia!

Det värsta jag vet..


Jag för ett och ett halvt år sen;)

Nu tänkte jag lägga mig, kommer aldrig kunna somna för att jag sov 2 timmar förut:( Men men, då får jag väl smsa alla så att jag inte är vaken själv;) Det är det värsta jag vet, att somna sist.. lite svårt att göra annat när man inte har någon att somna före! haha

I morgon har jag sovmorgon, eller ah det är bara min grupp som är klara med arbetet, så jag tänker inte sitta och glo på alla andra som jobbar:)
Så i morgon har jag nog tid med en outfit också!

Puss natti på er gullisar!

Tog ut ilska på varandra

Sitter framför brasan med en filt och hackar tänder typ. Tror jag har haft feber idag, stackars mig..;) Men endå har det känns som en väligt bra dag. Men många skratt, speciellt när vi hade boxning på idrotten. Haha jag och hanna tog ut vår ilska på varandra. Jag smällde till henne i ansiktet och hon boxade till min tutte, haha!

Nu ska jag vara kärring tror jag, fett trött. Så blir nog en liten tupplur;)

Puss <3

                  

                                                    (google)

Nytt smeknamn!

Hoppas vekligen att mina muskler mår bättre i morgon än idag! Just nu ser det ut som att jag har skitit på mig när jag går!! KUL haha;) tänker inte gå till skolan i såfall;)

Jag övningskörde flera timmar med pappa idag, det är så skönt att bara åka runt och prata om allt och ingenting. Sen tog vi en fika hos brorsan och fam. jag och mamma har fått nya smeknamn av Leon. Mitt är "din gamla plutt" och mamma är "din gamla bajskorv" haha härligt;)

Nu blir det film och sovatime!:)
love/ Oliviaa!

              

träningsverk!!!

God morgon gullisar!

Vaknade precis upp och jag har seriöst ALDRIG haft såhär mycket träningverk. Glömde stretcha igår, så jag får vad jag förtjänar;)
Jag ramlar ihop om jag går ner för en trappa, skriker rätt ut om jag ska sätta mig eller ställa mig ner. Haha mamma blir lika rädd värje gång och frågar vad som har hänt!

Jag ska övningsköra med pappa hela dagen, så får se om jag sitter och skriker då med, haha. Nu blir det fukost!

Puss <3

Bad+veckorevyn<3

Just nu..



Är jag full?

Vet ni vad jag har börjat med och har tänkt fortsätta med.. look:

  

Jag som har sänkt mig från MVG till G i idrott, har fått för mig att jag ska börja med de här övningarna morgon och kväll. Är jag full eller håller på att bli sjuk..? haha. Tror ni att jag kommer klara det i några månader?;) Eller kommer jag tjura ihop och vara lika lat som innan? Det är frågan, och svaret får tiden utvisa..

Det är så att jag tycker att min rumpa försvann efter att jag låg på sjukhus i ett tag i somras, inte roligt. Nu vill jag få tillbaka den, tack:)


körkortsteori

Sitter med den jäkla teorin till körkortet. Det börjar ta sig, men måste fortfarande pluggasom ett as. Såhär rolig morgon har jag:)




See yaah!


School on fire

Japp idag stod skolan i lågor. Nejdå, med det vart brandlarm och det visade sig att det var några som skulle lägga om taket på skolan hade lyckats göra gnistor under taket eller nått. Så hela skolan fick sluta vid 12 idag.
Efter det drog jag och Hanna och fikade och så. Jag tror det va världens sämsta café, dryg personal och nej.. det va inget för mig!






Eller nej..

Nu har jag ätit frukost, fixat ordning mig. Eller nej det har jag inte alls.. va så trött på att slå framför spegeln och att rota egenom hela garderoben i en evighet.

Så fick se ut såhär idag:)



Kisses!


Stor, varm skön säng!

Solade solarium förut. Jag ville inte gå ut när jag va klart, det va så varmt och skönt:) Tänkte lägga mig och kolla på a shot at love with tila tequila nu. Men pappa va tvungen att ha kortet med alla dom kanalerna så jag kunde inte se på det ikväll:(
Nej nu blir det en stor varm skön säng!

Hahah kolla läskiga ögon jag fick i solariet. Jag gjorde en min, så ni
inte tror att jag blivit vindögd;) Sverige-ögonen kom fram, gula och blå..



a shot at love with olivia walfridsson




Hahahaha fan va fult det lät! tror jag är övertrött nu, förlåt:)

Baby

Så fin version


Mysdress

         

Nu har jag krypit i min mysdress, jag är så sjukt frusen av mig idag. Tänkte duscha, men jag går nog och solar innan. För man luktar blää efter solariet, typ instängt och bränt;)
Men nu ska jag fixa nått att käka, jobba på projektarbetet sen kanske sova lite??

När jag åkte buss förut så somnade, så trött va jag. Men inte lika kul att vakna upp och se att busschauffören kollar som en idiot och en kille sitter och glor ögonen av sig när jag sitter och sover;) haha. Vart lite pinsamt läge..

Fotografisk bild

 

gud vad jag har gjort lilla gubben snygg nu;)

Fikade, körde wii och snackade skit

Idag vart det som igår. Vi hade en lektion, typ alla lärare va sjuka. Så då drog några från klassen till Amanda en sväng. Fikade, körde wii och snackade skit:) Myysigt!







Pöss på min klass!

Denna dag..

Såhär kommer jag se ut denna morgon. Jag hinner inte skriva så mycket. För måste till bussen. Pussah!

 


Onödigt..

Idag hade jag en halv lektion på hela dagen. Så himla tjurig vart jag när jag kunde sovit hur många timma som helst! Jag kom dit 9, resten av klassen runt 10. Så har vi inte någon lektion förän halv 2. Sen skulle jag gå efter halva lektionen för att hinna till körskolan endå. Något onödig dag kan jag känna..
Men jag, Hanna och Jennie gjorde lite utflykter under håltimman. En av de va såklart donken, vad annars?;) haha. Så den vart ju allt lite rolig


Söta så!


Mig får ni en muppbild på;)


Puss på er då

like a princess

Just nu känner jag mig som en prinsessa, nybadad och äter glass med cola-sås. Muums! Jag har kommit in i en period då jag badar varje kväll. Hur skönt som helst:)



Världens godaste cola sås, lovar!


Take over control


Den här skönheten..

OJOJOJ! Vart ska jag börja? När mamma kom hem så sa hon:
Har du köpt blommor?
Jag: va, ne eller vadå?
Hon: Det står ju en bukett på trappan?
Jag: VAAA?!

Sen kommer hon i med en bukett och får se på den här skönheten och den här texten..





Det va det enda som stod! Inte något namn, nummer eller nått. Väldigt gulligt, men vem är det och vem vet vart jag bor?
Jag har ingen aning!!

Åland

Förlåt för att jag har varit dålig på att skriva i bloggen. Men Jag har haft fullt upp och har inte känt för att ta upp min dyrbara tid på att skriva;) haha nejdå!
Tänkte bara säga att jag hade det jättebra på Ålandsresan. Men jag va skitpackad redan när vi gick av bussen. Så ni kan ju gissa hur jag var sent på kvällen efter att ha köpt och blivit bjuden på typ 4 groggar och shots;)
Det är tur att min mobil dog så att jag inte hade några bilder på mig själv.. haha

 
Två bilder på mig och Åse:)

Veet ni vad det bästa var? Vi mötte Klejs bakom baren (klas) från big brother. Han har jag varit kär i sen det gick på TV, haha ne men tyckt vart jävligt snygg. Tror ni jag dreglade eller?


maria montazami



Nu drar jag till Åland! Finland here we come! haha;)

När jag stod och locka håret kommer pappa: Ska du se ut som maria montazami?
Tack pappa, tack;) haha

vart?

ikväll har jag packat lite och så, får ta resten i morgon. Ni får veta i morgon vart jag ska;)

Natti!



GUYFORADAY



Nyss sa jag att jag va skitglad, nu har jag så jävla ont i ryggen och magen att jag nästan tjuter. Kommer inte kunna sova på hela natten.. Varför måste jag vara tjej just i dag för?

Ipren, kom och hjälp mig!


Barnvakt till världens sötaste tjej!

Idag har jag varit barnvakt till Lisa från 9 till 5, det har varit hur mysigt som helst. Sen kom Hanna vid 12 tiden kanske.. Mer om dagen får ni se på bild istället. Mycket roligare än att läsa en feting text, enligt mig;)


teletubbies på morgonen, väldigt omtyckt!


Sen kom Hanna och då vart det promenix, Hanna tyckte att
jag skulle passa in i "unga mödrar" haha;)



Hanna drog och köpte donken till oss $)


Sen fick jag sitta och mysa med en nyvaken tjej som vägrade att bli nersläppt<3






Ville bara förmedla till er att jag är känner mig så jävla glad idag och har lust att pissa på alla idioter i världen. Visste väl att ni ville veta den informationen :D

Kissses

Gott nytt år på er!

Gårdagen vart hur lyckad som helst. Det va nog bästa nyåret, på väldigt länge iaf. Först blev det middag hemma hos Hanne, smälde raketer osv. Sen gick vi vidare till krogen och hade en galen kväll där.

God mat, bra människor, fina raketer och mycket alkohol! kan det bli bättre?

 


Och det bästa va nog att vakna upp (utan att vara bakis) brevid väldens sötaste ungar. Leon ville att jag och han skulle ligga och kolla kolla barnen i bullerbyn, klart man inte säger nej till det!





Föresten.. GOTT NYTT ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR! <3

RSS 2.0