mysspys

Kväll ska min lilla Hannis sova hos mig. Kommer bli supermysigt och det har vi haft hela dagen. Nu blir det film med lite gött!




Puss!

AWHOLENEWWORLD

Jag har bytt till mina nya sängkläder som jag fick av mamma. Först tänkte jag "nej.." men dom va ju helt okej! Ser ut som att man har kommit in i en aladdin värld;)







Känner ni stämmningen?;)

haha nej nu får jag ta mig i kragen och börja fixa mig för jag ska in möta Hannibunni på stan igen. Hon ska sova hos mig, så då passar mina aladdin påslakan perfekt!


NeverShouldWeDie

Nu blir det "pirates of the caribbean, vid världens ände"



Känner ni igen låten;) ?

yoho all together, never should we die


MELON

Idag låg jag i sängen och försökte läsa in körkortsboken, vilket va väldigt svårt för att det va så tråkigt. Sen drog jag till körskolan och gjorde lite tester och sen hade två körlektioner.  Det är så jävla kul att köra, med så jävla tråkigt att plugga. Men nu måste jag börja ta det på allvar.



Pussis<3


cinderella story

Idag drog jag till stan och tog en middag med Hanna. Sen gick vi på stan och kikade runt lite. Vi pratade lite om nyårsklänningen. Hur svårt är det inte att bestämma vad man ska ha på sig? Den måste vara extra fin och helst ingen annan som har likadan, men endå får den inte vara "för fin" heller för då kan man inte använda den igen. Super svårt!


ser ut som jag har mongohänder?

Efter det åkte jag och mamma till Linköping och köpte en balklänning. Vill verkligen visa er hur fin den är. Men då blir det ju inget roligt när jag ska gå balen:)

Men jag gillade den verkligen, kommer känna mig som en prinsessa!


3steps

Lisa tog precis sitt första steg! Hon är jätte sen men att gå, så vi trodde knapt våra ögon! Hon tog tre steg och skrattade för att hon själv inte kunde tro det, sötis!



Älsklingen!

"Liten jul" med brorsan

Min brorsa och hans familj är här. Vi ska ja en "liten jul" idag. Vi har delat ut julklappar och snart ska vi äta och så. Jag kom på en jättebra julklapp till Leon, han pratade mycket om att pippi fick en trumpet i julklapp. Därför köpte jag en julklapps trumpet.



Han vart glad för den som tur va:)


Jag vart glad för min julklapp också:)


krypa i mysdressen



Nu ska jag krypa i min mysdress som jag fick i julklapp och kolla på fångardna på fortet och käka lite chips och dipp.
Va jättesuger på att bara ha en myskväll:)

Puss!

Förfest spel

Jag var ute och träffade Lina för ett tag sen. Vi skulle byta julklappar, som vi gjort i flera år nu. Jag vart jättenöjd med min, en rolig julklapp:)



Ett förfest spel, hur kul är inte det?

Min julafton

Igår va det julafton. Min jul va jättebra förutom att min bror och hans familj inte firade oss. Kalle anka va lika bra som alla andra år, maten va lika god och släklen är lika underbar.

Jag kan visa er senare vad som fanns i mina julklappar under granen.





Jag somnade efter kalle anka så morfar fick väcka mig när maten va klar;)

Hoppas ni hade en riktigt bra jul! puss på er sötnosar!


Puh muggen!

FAAN! när jag kom hem så kände jag helt plötsligt att jag började bli förkyld, lagom till lovet och allt.. Men nått som jag älskar med förkylning är att man får så jäkla snygg röst! Jag kommer ihåg när jag och lina käkade krita från lärarens tavla när vi gick i högstadiet för att vi ville låta sjuka. Men istället spydde vi för att det va så äckligt;) haha SÅÅ misslyckat!



Nu ska jag mysa ner i sängen med min älskade nalle puh mugg fylld med honungs te!

Tomten?

När jag kollade ut genom fönstret, ser jag något på grannens tomt. Asså man ser mycket bättre i verkligheten.. Det ser fan ut som jultomten.. eller en nisse..





Hoppas det är en tomte!


Puss natti!

Bilderna talar

Gårdagen:


Vi lagade och käkade taco!



fika framför "the day after tomorrow"


Sen barn geni (JAG VANN SÅKLART!!) haha

Sen låg vi och kollade på "tomten är far till alla barnen" hela natten typ;) Mysig söndag som bara den!

Roligste från igår och i morse

Haha fan va kul de har varit att ha brudarna här. De roligaste sakerna:

(Hanna tog en dildo i handen)
Jag: Asså.. jag har inte tvättat den där..?
Hanna: AAAAAAAAAAAAAAAAH!!! och stängde iväg den

(Hannas larm gick på morgonen)
Hanna: klockan är bara 19:80, vi kan sova lite till..
Jag: gumman, klockan kan inte vara 80..
Hanna: varför? Jag fattar ingenting?
Jag: får jag se?
Hanna:mm..
Jag: Den är kvart över 6, vi måste gå upp nu..
ASG

När vi fikade
Jag: Det känns som jag har vaniljsås i hela håret..
Becca: Det har du också..

När Hanna sprang runt och jagade mig och Becca med en kökskniv. Trodde att jag skulle dö.. haha;)

Black and white

Jag köpte ett linne och en ring när jag va på stan med Hanna i fredags. Det kanske inte va det nödvändigaste, men det skiter jag i! :D

  

Älskar ryggen på linnet! Ps, har inget smink..

De tre blondinerna

I kväll ville Hanna och Becca sova hos mig. Såklart dom får det!:) Vi ska göra taco, dra och sola, och sen film! Kommer bli så himlans bra och mysigt.



Dom tre blondinerna!

Nelly

Idag drog jag och pappa till stan och fixade lite grejer. Sen fick jag sms om att jag jag hade ett paket att hämta ut. Just nu är brorsan, Leon och Lisa här. Så jag har busat massor med dom.



Vad kan detta vara? Inte så svårt att gissa vart det kommer ifrån;) haha

Donken och fika

Idag när jag kom till skolan fick jag reda på att det enda jag hade va klassråd, så himla kul.. Så jag och amanda satt och lyssnade på när några repeterade en skolmusikal hela morgonen. Sen drog jag, Hanna och Becca till donken och käkade. Sen vart det en fika hemma hos Becca efter det:)

 

Jag och Amanda har tråk på morgon?;)

Nu drar jag..

Nu drar jag till skolan! Tjingeling


Ströget

Det va super mysigt att fika med Hanna och Becca på Ströget idag. Jag tog samma som förra gången (Vanilla sky) så jäkla gött:)
Sen skulle jag dra och fixa en ny laddare till iPhonen för att min gick sönter samma dag som jag köpte den:(
 


Answer

Yes, svaret på min förtidiga julklapp är en iPhone 4! Min mobil fungerade inte efter inlämningen och jag önskade mig en liten digital kamera, så det fick bli 2 i ett. Måste tacka min mamma som fan, för tyckte att det va för mycket! Love her <3


För tidig julklapp?

Igår körde vi julkappsspelet hemma hos Hanna, riktigt mysigt:) Sen fick hon mig som nattgäst! Vi somade runt 2 eller något.. Vart 2 filmer och en nattpromenad. Så vi försov oss såklart till första lektionen.. ;)

Igår fick jag en för tidig julklapp av min mamma, ni får se senare vad det va för något JAG ÄR SÅÅ GLAD!! Ni får även se bilder från julklappsspelet och på julklapparna:)


Efter skolan blir det fika med Becca och Hanna, myyys!

Puss och kram, skumbanan!

julklappar till brudarna



Ikväll har jag slått in mina julklappar till julklappsspelet som jag ska köra med mina brudar. Det kommer bli fett kul;) haha
En julklapp vill jag bara se vilken min personen kommer få. Men jag vill ha en sak till mig själv av det jag har köpt:( Hoppas jag vinner den!


Puss natti på er gullisar

Hjältemodiga

Åååh jag hittade en låt som jag och en kompis lyssnade på jättemycket när vi va yngre. Så gullig låt! Den passar mig perfekt! Älskar den :)





härligt

Gud jag tror inte att jag haft en så stressig morgon någonsin, som jag hade i morse! Jag missade bussen och fick desperat fråga grannar om dom skulle in till stan. Så jag fick skjuts. Jag hade 10 minuter på mig att fixa mig!

Vi hade bara psykiatri (kolla film) och idrott (dansa) så det va en härlig dag i skolan:)
Sen efter skolan gick jag, Amanda och Hanna och tog en fika på stan när vi fick reda på att engelskan va inställd. Mysigt som bara den:)

Nytt..

Yes jag sa ju att jag hade köpt en ny marcara på stan. Den skulle tydligen göra så att det såg ut som om man har lösögonfransar. Ska inte ljuga, jag tyckte att den va precis som alla andra mascarer. Men den är ju fin utanpå?:)



Puss natti!

mig om några år?!

Asså gud. Jag vill inte veta hur jag kommer se ut om några år. Kan man vara onyttigare än jag?! Ni ser ju inte ens allt jag äter? Jag ska berätta en hemlis.. Jag har ätit donken 2 gånger och pizza 2 eller 3 dagar den här veckan!!! 5 AV 7 DAGAR!! Fattar ni den? och jag skulle kunna äta det 1000 gånger om :O

Ikväll blev det:



framför TV:n. Men när pappa smygfrågar om han också får smaka, när mamma inte hör.. så känns det lite bättre:)


HLR

Hahaha, såg ett par bilder på Beccas blogg från när vi övade på hjärt och lungräddning för typ 10:e gången.. Vi är verkligen så seriösa;)


Sötnosar hela högen!


Hahaha jag och Hanna töntar oss som vanligt;)



Va bara tvungen att lägga upp dom innan jag gick och la mig!
Puss, natti igen!

fikamys med Hanni

Efter skolan idag hann jag med mycket! Först gick jag och Hanna hem till Kristoffer ett litet tag. Sen drog vi och fikade på ströget och där satt vi i fan två timmar eller nått, vi kunde inte sluta prata:)
Sen gick jag och mamma så stan ett tag och kollade lite. Jag hittade dock bara en mascara, men det va något jag behövde:)



Imorgon ska jag ha prov i räddnings medicin.. haha. Jag tänker inte fuska! Bara prenta in det viktigaste i huvudet;)


Puss natti!


Fotografisk bild

Just nu sitter vi och leker lite i photoshop, roligt!:)






Puss!

Söta svägerska

Ja idag va jag och mamma barnvakt till Leon och Lisa ett tag. Det va såklart jättemysigt! Sen fick jag två jättefina t-shirts av min söta svägerska som jag tänkte visa er:)


Det vart ett veck på tröjan så det ser lite konstigt ut,
men orkade inte ta om ett till kort;)


Ser ni hur mycket dom hat klipt av mitt hår?:( Men hellre det
än slitet hår!

Puss

Frisören

Just precis, där har jag varit idag! Jag hade en ny frisör, men vart riktigt nöjd med färgen. Men det va tråkigt att hon va tvungen att ta en hel del på topparna..

Men här får ni se resultatet iaf:

 

Haha förlåt för dom fina bilderna.. Men hade lite brottom i morse;)

No more love

Jag ska ALDRIG mer bli kär. Aldrig, man blir bara sårad..
klarar fan inte av det här. Allt kan dra åt helvete!

Bus

Hej på er sötnötar!

Idag har jag varit i skolan. Det va inte jättekul för jag hade engelskaprov.. hate it!
Nu ska jag sätta mig framför TV:n med min mammi och jag ska käka chips och dipp på en måndag. Ibland får man faktiskt..



Haha tycker det händer ganska ofta. Men men, man lever bara en gång. Så jag ska leva det jäkligt gött!;)


lever och mår bra

Hej på er mysisar! hoppas att ni har det kalasbra. Jag ville bara tala om att jag lever och mår bra. Ikväll blir det nog mästadels att ligga och läsa engelska wohooo, love it!... not.
Men det här är kanske, den sista engelskan någonsin. Hoppas verkligen det, för det är det värsta jag vet!

Hoppas ni får en mysig söndag, jag ska nog mysa lite framför TV:n sen.










Fast jag inte sett dig på så länge
Tänker jag på dig ibland
Det var nånting som fastnat på mig
nåt som aldrig helt försvann

RSS 2.0